På grund av sent återbud finns det ett par kräftfiskepaket kvar att boka, bland annat ett helgpaket 29-30 augusti! 

Kom och upplev känslan av att sitta i en roddbåt och plocka upp den ena buren efter den andra med dina egna kräftor. Avsluta med att somna i charmiga ”Linus hus” till vågornas kluckande utanför fönstret!
Fiska kräftor på Gårdhammar

Barnen gillar också att dra upp kräftor.

Vi står för all utrustning ni behöver, båt, flytvästar, burar, bete och viktigast av allt, ett eget fiskeområde som garanterat inte är utfiskat. Ni får en enkel instruktion i hur ni får bästa möjliga resultat av ert fiske och sedan är det bara att låta äventyret börja. En fiskeperiod börjar kl 18 och avslutas kl 10 dagen efter. Fisket är strandnära och kräver mycket lite sjövana. Boendet ligger direkt vid stranden.

Garanti! Om ni har fångat mindre än 5 kg kräftor över 10 cm så fyller vi på med kräftor upp till 5 kg.

Övernattning sker i LINUS HUS, gården äldsta hus som varsamt har renoverats med fokus på att bevara den ursprungliga känslan. Här är trägolven lena att sätta fötterna på och du somnar till vågornas kluckande utanför. I LINUS HUS finns ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ett vardagsrum, ett badrum med dusch och toalett, ett loft med två sovrum, sex ordinarie bäddar samt möjlighet till två extrasängar. Spjälsäng och barnmatstol kan ordnas till de mindre barnen.

Läs mer om kräffiskepaketen på Gårdhammar här >>

Läs mer om Linus hus och se bilder här >>

KONTAKT: martin@gardhammar.se, 076-771 45 45