Fiska kräftor i Gårdhammars fina fiskevatten i Hjälmaren, en minnesvärd upplevelse för hela familjen!

Kräftfiskepaketen 2021 är nu fullbokade!

Det finns dock fiskade kräftor till salu.

Pris levande:
200 kr/kg
10 kg eller mer: 190 kr/kg
20 kg eller mer: 180 kr/kg

Pris kokta:
280 kr/kg
4 kg eller mer: 250 kr/kg

 

Kom och upplev känslan av att sitta i en roddbåt och plocka upp den ena buren efter den andra med dina egna kräftor. Avsluta med att somna i charmiga ”Linus hus” till vågornas kluckande utanför fönstret!

 

Fiskeperioden 2021 börjar 15 augusti och slutar 25 september.

Pris från 3800 kr per sällskap.

 

Sveriges Radio P4 Sörmland har varit på Gårdhammar och följt med på kräftifiske , lyssna på intervjun här.

Sveriges Radio P4 Västmanland har också varit på Gårdhammar och pratat kräftor och kräftfiske, lyssna här.

Här har Aftonbladet tipsat om Gårdhammars kräftfiske.  

Här kan du läsa om när den irländska kocken och matjournalisten Donal Skehan fiskade kräftor på Gårdhammar.

Här kan du läsa om när Lilla Aktuellt från Barnkanalen hängde med och fiskade kräftor på Gårdhammar.

 

 

Kräftfisket på Gårdhammar är en höjdarupplevelse . Några timmars kräftfiske resulterade i 12 kg kräftor. Jag ger dem min bästa rekommendation!”

Svante Syk, Skövde

Gårdhammar ligger 15 km söder om Arboga nära Herrfallet vid Hjälmarens strand och här finns möjligheten att fiska dina egna kräftor!

Vi står för all utrustning ni behöver, båt, flytvästar, burar, bete och viktigast av allt, ett eget fiskeområde som garanterat inte är utfiskat. Ni får en enkel instruktion i hur ni får bästa möjliga resultat av ert fiske och sedan är det bara att låta äventyret börja. En fiskeperiod börjar kl 18 och avslutas kl 10 dagen efter. Fisket är strandnära och kräver mycket lite sjövana. Boendet ligger direkt vid stranden.

Garanti! Om ni har fångat mindre än 5 kg kräftor över 10 cm så fyller vi på med kräftor upp till 5 kg.

 

Donal Skehan fiskar kräftor på Gårdhammar

 

 

GRUNDPAKETET ingår roddbåt, flytvästar i olika storlekar, 15 kräftburar med bete samt ett eget fiskeområde på minst 3 000 kvadratmeter. Alla kräftor över 10 cm tar ni med er hem. Boende i LINUS HUS. En enkel grillplats ingår.

Därutöver kan extra båt och burar erbjudas samt utrustning för kokning av kräftor. Har ni andra önskemål än vad ni finner i grundpaketet är ni välkomna att kontakta martin@gardhammar.se.

Övernattning sker i  LINUS HUSHär är trägolven lena att sätta fötterna på och du somnar till vågornas kluckande utanför. I LINUS HUS finns ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ett vardagsrum, ett badrum med dusch och toalett, ett loft med två sovrum, sex ordinarie bäddar samt möjlighet till två extrasängar. Spjälsäng och barnmatstol kan ordnas till de mindre barnen. Husdjur är EJ tillåtna.

Stuga vid vatten uthyres

 

Fler bilder på huset >>

 

PRISER 2021

I grundpaketet ingår: 15 burar, eget fiskevatten, roddbåt godkänd för fyra personer, flytvästar i olika storlekar, 5 kg garanti, alla fiskade kräftor över 10 cm tar ni med hem. En enkel grillplats och egen strand med brygga. Boende i Linus hus med incheckning kl. 18.00 och utcheckning kl. 10.00. Grundpaketet gäller två vuxna och barn under 15 år.

Vardagsfiskepaket: Söndag-måndag, måndag- tisdag, tisdag-onsdag, onsdag-torsdag, torsdag-fredag 3 800 kr.

Helgfiskepaket: Fredag-lördag, lördag-söndag 4 800 kr.

Om ni är fler vuxna eller barn över 15 år: 750 kr per person och då ingår 5 extra burar per person. Ytterligare burar går att hyra för 100 kr styck. Maxantalet burar är alltid 30 stycken per fiskepaket.

I mån av plats kan man boka tidigare ankomst och /eller senare avresa.

Extra tillval för tidigarelagd incheckning: 500 kr, incheckning kl. 11.00 

Extra tillval för senarelagd utcheckning: 500 kr, utcheckning  kl. 17.00

Städning av stugan åligger hyresgästen.

Om ovanstående paket inte passar era önskemål är ni välkomna att kontakta mig så kan vi tillsammans skräddarsy ett paket.

BOKNING: Mejla eller ring för att finna ett datum för ert fiske. Sedan skickar vi en bekräftelse på er bokning och uppgifter för betalning av bokningsavgift om 1000 kr. När bokningsavgiften är inbetald är bokningen giltig. Resterande betalning skall vara inbetalt senast 28 dagar innan ert fiskedatum.

Skulle ni förhindras att använda ert inbokade datum kontaktar ni oss snarast så ändrar vi ert fiskedatum. Om ni skulle vara helt förhindrade att utnyttja ert fiske blir pengarna i första hand innestående till nästa års säsong. I andra hand återbetalas hela beloppet enligt gällande praxis. Skulle vädret vara sådant att fisket försvåras kraftigt kommer vi att erbjuda er ett nytt datum som passar er. Om vi inte lyckas med det återbetalas hela beloppet, även bokningsavgiften.

Det finns även fiskade levande kräftor till salu under säsong, 200 kr/kg!

Ring gärna om Ni har frågor, men det är en fördel om bokningar kan ske via e-post.
Skriv önskemål om datum, antal personer och kontaktuppgifter.

KONTAKT: martin@gardhammar.se, 076-771 45 45